News 2 template & EasyBlog template

Rate this topic: Evaluations: 1, 1.00 on the average.Evaluations: 1, 1.00 on the average.Evaluations: 1, 1.00 on the average.Evaluations: 1, 1.00 on the average.Evaluations: 1, 1.00 on the average.Evaluations: 1, 1.00 on the average.1.00 out of 6 based on 1 vote(s)
GK User
Fri Jan 15, 2016 4:20 pm
Reply with quote
Report this post
Mam pytanie - na stronie Demo szablonu News 2 layout modułu Easyblog jest taki sam jak strony. Po zainstalowaniu w/w modułu mam inny layout. Jak to zmienić aby wygląd był identyczny z tym na stronie Demo?

Z góry dziękuję za pomoc.

Philip
Junior Boarder

teitbite
Tue Jan 19, 2016 1:05 pm
Reply with quote
Report this post
Hi

News 2 jest jednym z naszych starszych templatow, wiec support dla stylu dolaczony jest jedynie dla starszej versji EasyBlog.
Moderator

GK User
Tue Jan 19, 2016 6:48 pm
Reply with quote
Report this post
" News 2 jest jednym z naszych starszych templatow, wiec support dla stylu dolaczony jest jedynie dla starszej versji EasyBlog. "

Co to oznacza w kontekście mojego pytania ?
Junior Boarder

GK User
Wed Jan 20, 2016 7:27 pm
Reply with quote
Report this post
Rozumiem że ten szablon nie ma wsparcia dla Easyblog 5 - proszę o informacje którą wersję jako ostatnią Easyblog wspiera w takim razie ten szablon?

Z góry dziękuję,

Philip
Junior Boarder

teitbite
Sun Jan 24, 2016 1:34 pm
Reply with quote
Report this post
Hi

Prosze sprobowac zainstalowac wersje 4.9.x EasyBlog.
Moderator

GK User
Mon Jan 25, 2016 1:21 am
Reply with quote
Report this post
Hi :-)

Podejrzewam że chodzi o wersję 3.9. Tak zrobiłem, ale nie ma wsparcia szablonu News2. Słabo to wygląda, delikatnie mówiąc. Ten szablon jest pokazany w wersji Demo z modułem, który nie jest z nim już kompatybilny. Wersja 3.9 jest w formie komponentu, wersja 5 jest oparta na modułach - dogodność znacząca. Po moim zapytaniu tutaj na forum, ze strony demo News2 usunięto z menu zakładkę EasyBlog.

Moje pytanie: czy zmiany w kodzie szablonu News2 tak aby wspierał EasyBlog 5 są w Państwa gestii czy w mojej?
Junior Boarder

teitbite
Mon Feb 01, 2016 11:58 am
Reply with quote
Report this post
Hi

Jak juz Pan zauwazyl, zmiana miedzy wersjami EasyBlog jest zbyt drastyczna, a szablon poprostu zbyt stary, zeby inwestowac w niego. Wiec niestetywsparcia do obecnej wersji EasyBlog w tym szablonie juz nie stworzymy. Bardzo mi przykro.
Moderator