Witam,
Zainstalowałem Quickstartupa template`a PHOTO:
1) nie mogę wyświetlić mapy w zakładce CONTACT - wyświetla mi się komunikat "Ups... Coś poszło nie tak.
Ta strona nie wczytała Map Google prawidłowo. Szczegóły techniczne znajdziesz w konsoli JavaScript.". Nie znalazłem podobnego problemu na forum i szczerze powiedziawszy nie wiem jak sobie z tym poradzić...
2) Czy istnieje możliwość w stylu K2 PORTFOLIO aby wyświetlić nazwę artykułu? Na chwilę obecną jest wyświetlane tylko główne zdjęcie...
3) jakość zdjęć na stronie głównej... Czy istnieje gdzieś zakładka, parametr określający jakość wyświetlanych zdjęć? zwiększyłem w module na 99% czy nawet 100% ale to wciąż nie to co bym chciał zobaczyć... Zwiększenie rozmiaru grafiki do 3400 px daje lepszy efekt ale rozmiary są gigantyczne... Jak poprawić zatem jakość zdjęć w module Image Show GK4?
4) Moduł Image Show GK4 wyświetla zdjęcia z opóźnieniem - rozumiem że je ładuje itd. ale na przykład wasz moduł NSP robi coś podobnego bez opóźnienia... można coś z tym zrobić???
4) Zmieniłem kolor tła strony ale niestety nie zmienia się on od momentu wczytania strony a dopiero po chwili jak można to zmienić aby kolor tła był od początku taki jaki bym chciał?
Z góry dziękuję za pomoc adres strony marcinflieger.com